■
Handige Tips voor het Reinigen
van uw Kleding, Vloerbedekking etc.
PaltheZwolle uw Partner In
Household & Hospitality Facilities.

 

Wat wij doen voor het milieu

ZWOLLE

Copyright © PaltheZwolle GJR 2011
De Betekenis van Symbolen
die u op Waslabels vindt.
Overzicht en uitleg Wassymbolen

HOME

OVER PALTHE

ONZE SERVICE

VESTIGINGEN

ROUTE

CONTACT

|

|

|

|

|

|

|

 Onze Service

Ons aanbod gaat verder dan alleen het reinigen van pakken en mantels. PaltheZwolle biedt u een scala aan diensten. Wij zijn o.a. experts op het gebied van exclusieve materialen en producten zoals bont, leer, nappa, suède en bruidsjurken. Ook dekbedden kunt u bij ons laten behandelen. Wanneer deze voor 11.00 uur bij ons worden aangeboden dan liggen ze vanaf 15.00 uur weer voor u klaar zodat u ze dezelfde dag nog kunt gebruiken. Uniek is onze ondersteuning op recreatief gebied. PaltheZwolle reinigt nl. ook tenten, zonweringen etc. Voor het verzorgen van deze en andere items wordt niet altijd aan de wasserij gedacht. Dat geldt ook voor het waterafstotend maken van uw (wintersport-)kleding en bijvoorbeeld het reinigen van bijvoorbeeld handschoenen, vlaggen enz. Wij kunnen het! Meer over ons ruime aanbod kunt u vinden op deze pagina.

                                                          

Klik hier voor openingstijden

 

KLEDING. PaltheZwolle reinigt uw Pakken, Broeken, Truien, Jassen, Jurken, Blouse’s, Shirts, Stropdassen, Sjawls etc. Bent u geen fan van strijken? Blouse’s en shirts worden door ons gewassen èn gestreken! Uw kleding wordt binnen 24 uur gereinigd. Voor spoedgevallen geldt: voor 10.00 uur gebracht, vanaf 16.00 uur klaar om op te halen!                             Meer Info

 

MEER DAN KLEDING ALLEEN. Wij helpen u graag met het rei-nigen van goederen die u niet direct linkt aan de stomerij. Palthe verzorgt namelijk ook uw meubelbekleding, vitrage, slaapzakken, en (tuin-)stoelkussens. Deze laatsten en andere seizoensafhankelijke artikelen(skikleding) verdienen extra aandacht alvorens voor langere tijd te worden opgeborgen.

 

TROUWJURKEN. Ongetwijfeld één van de duurste kleding-aankopen die iemand kan doen: de bruidsjurk! De dag van uw leven en het bijbehorende feestje laten zo hun sporen na. Palthe brengt op professionele wijze uw kostbare, verfijnde japon (en evt. accesoires) weer in een smetteloze staat. Wat blijft is een fijne, dierbare herinnering voor later.

TENTEN, BOTEN EN ZONWERINGEN. Via  onze  partner  reinigen wij voor u ook tenten, zeilen, huiven, sloephoezen, boot-kappen, parasols, zonweringen  etc. Ook biedt PaltheZwolle de unieke, specialistische service om zeilen te laten regene-reren ten einde de stijfheid en de (bol-)vorm te verbeteren. Wilt u meer weten, vraag , bel of mail ons.                     

                                                                   

Dekbedden dezelfde
dag gereed!