Copyright © PaltheZwolle GJR 2011
      ■ Sitemap    ■ Disclaimer    ■ Privacy    ■ Milieu

ZWOLLE

Overzicht en uitleg Wassymbolen
www.palthezwolle.nl in een overzicht
Verklaring omtrent onze aansprakelijkheid
Hoe wij met uw gegevens omgaan
Wat wij doen voor het milieu

HOME

OVER PALTHE

ONZE SERVICE

VESTIGINGEN

ROUTE

CONTACT

|

|

|

|

|

|

|

 ■
 Palthe Zakelijk

Palthe is de  bekendste Dry Cleaner van Nederland met een nagenoeg landelijke dekking. PaltheZwolle is o.a. gespeciali-seerd in zakelijk gerichte reinigingsservice. Tot onze klanten behoren o.a. Hotels, Winkelketens en Gezondheids-instellingen. Onze deskundige medewerkers reinigen allerlei soorten textiele goederen volgens de kwaliteitsrichtlijnen van Palthe en denken graag pro-actief mee in het vinden van oplossingen-op-maat zodat we exact tegemoet kunnen komen aan uw wensen.

Copyright © PaltheZwolle GJR 2011
Handige Tips voor het Reinigen
van uw Kleding, Vloerbedekking etc.
PaltheZwolle uw Partner In
Household & Hospitality Facilities.
De betekenis van Symbolen
die u op Waslabels vindt.

PaltheZwolle is uw graag tot dienst waar het de representativiteit van uw bedrijf betreft. Immers uw personeel en o.a. de ontvangstruimtes zijn medebepalend voor de uitstraling van uw organisatie. Om u te ondersteunen beschikken wij over een eigen afhaal- en bezorgdienst. Door het fijnmazige netwerk van Palthe-vestigingen kunnen we u effectief en flexibel tot dienst zijn. Onze vakkundige medewerkers beschikken over de beste apparatuur en werken volgens nauwgezette procedures om zo een product te leveren dat voldoet aan de kwaliteit zoals die door Palthe gewaarborgd is.

De kwaliteitsbeleving van klanten komt bij PaltheZwolle en bij uw bedrijf op de eerste plaats. Wij reinigen interieur-textiel zoals gordijnen en bv. (stoel-)kussens. Ook voor minder voor de hand liggende goederen zoals het behandelen van bedrijfsvlaggen en zonweringen bent u bij ons aan het goede adres. Uw personeel ziet er altijd tiptop uit in door Palthe gereinigde kleding. Wij verzorgen corporate fashion en andere bedrijfskleding volgens de eisen die uw bedrijf stelt aan de bevordering en handhaving van uniformiteit,  professionaliteit en hygiëne.

 

Palthe wil zich continu onderscheiden door kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Om dit te bewerkstelligen hebben we een aantal duidelijke richtlijnen opgesteld. Wij behandelen uw goederen gedurende het hele proces, van afhalen tot bezorgen, met de groots mogelijke zorgvuldigheid. Dit betekent dat het product tijdens de gehele routing wordt gemonitord zodat wij precies weten wat de status van uw artikel is. ‘Zorgvuldigheid’ houdt ook in dat Palthe de juiste reinigingswijze zal kiezen en dat de gehele afhandeling van uw order binnen de afgesproken termijn plaatsvindt.

 

 Producten & Services
 Palthe staat voor Kwaliteit
 PaltheZwolle uw Partner

Wij hebben de kennis en de ervaring in huis om de service te verlenen die naadloos aansluit bij de kwalitatieve eisen van bijna elke moderne organisatie. Wilt u weten wat de mogelijkheden en voordelen zijn van samenwerking met PaltheZwolle, neem dan contact met ons op. U kunt dat doen via of met de gegevens op de contactpagina van deze site.                                  

                                                                                                                           

                                                                                                                                              Klik hier voor contactpagina